Începând cu anul 2006, a călătorit prin România, culegând cântece lăutărești și învățând de la puținii cobzari rămași în viață. Este membru fondator al grupului muzical "Antrepriza Muzicală" (2008). A colaborat cu artiști din zone muzicale diverse, precum Loredana Groza, Mihai Mărgineanu, Taraf de Haidouks, Les Elephants Bizarres, Chimie, Samurai, El Nyno și alții. Din 2017 a susținut numeroase concerte de muzică lăutărească cu taraful Lăutarii de mătase. A lucrat la coloana sonoră a documentarelor "Flavours of Romania" și "Wild Carpathia" realizate de jurnalistul britanic Charlie Ottley. La 1 mai 2021, a lansat albumul "Valahia în Demol" alcătuit din cântece din Muntenia și Oltenia anilor 1800. Albumul a fost produs de Adrian Despot.
Spectacolul "În fața vitrinei" va avea trei direcții generale: un filon de muzică țărănească românească, unul de muzică lăutărească urbană şi unul de pop music generic românesc (valsuri, tangouri și cântece de cabaret de la începutul sec. XX până după cel de-al doilea război mondial).
Sound-ul cobzarului va fi potențat de Nelu Răducanu (țambal), Mandi Pană (vioară), Cornel Neacșu (acordeon) și Robert Adam-Szoltan (contrabas).
Pentru a demonstra diversitatea stilurilor muzicale încă de găsit - dar în mare pericol de dispariție - în lumea satului românesc de astăzi, vor urca pe scenă și trei prestigioase grupuri de muzici de tradiție: taraful condus de Gheorghe Anghel "Caliu" din Clejani (jud. Giurgiu), fanfara condusă de Costică Panțîru din Zece Prăjini (jud. Iași) și trio-ul transilvan Emil Mihaiu-Zanc Zenu-Pusztai Aládar din Buza-Bonțida (jud. Cluj).
Copiii pana la 6 ani inclusiv au acces gratuit la eveniment, insa fara loc pe scaun.
Copiii de peste 7 ani au nevoie de bilet pentru acces la eveniment.
Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Mai multe detalii pe adresa de mail
[email protected]