Bilete Horia Brenciu @ Sala Palatului - 26 nov '22, ora 19:30 - Sala Palatului

Horia Brenciu @ Sala Palatului

Sala Palatului, București

sâmbătă, 26 noiembrie '22, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

In ziua in care Horia Brenciu a implinit 50 de ani, artistul le oferă fanilor un concert cum se întâmplă o dată la… 50 de ani!.
 Ziua de 27 august ea fost una specială pentru Horia Brenciu. Artistul a implinit vârsta de 50 de ani și tot in aceeași zi s-au pus în vânzare biletele pentru concertul de pe 26 Noiembrie, despre care artistul spune că “se întâmplă o dată la 50 de ani”. Va fi un spectacol eveniment pentru ca se va celebra al 10-lea an de producție marca Horia Brenciu la Sala Palatului!
 
„Șiiii… am revenit! Pe 26 noiembrie la Sala Palatului! Nu va fi un concert! Va fi o sărbătoare, plus o aniversare! Va fi o mega adunare de prieteni care vor celebra 10 ani de concerte la Sala Palatului și 20 ani de când am înființat HB Orchestra! Un spectacol ca ăsta se întâmplă o dată la 50 ani!”, le transmite Horia Brenciu fanilor. 
 
Vor fi cel puțin 2 ORE de muzică, dans, zâmbete, invitați speciali și multe surprize de la cel mai efervescent artist român.
Copiii pana la 6 ani inclusiv au acces gratuit la eveniment, insa fara loc pe scaun.
Copiii de peste 7 ani au nevoie de bilet pentru acces la eveniment.
 
Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]