Bilete Horia Brenciu - Fac ce-mi spune inima - SHOW 3 - 24 nov, ora 19:00 - Sala Palatului

Horia Brenciu - Fac ce-mi spune inima - SHOW 3

Sala Palatului, București

duminică, 24 noiembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
299 lei25789 lei
Categoria 1
259 lei20610 lei
Categoria 2
229 lei16468 lei
Categoria 3
159 lei12325 lei
Categoria 4
119 lei8182 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Horia Brenciu, trei concerte aniversare în noiembrie la Sala Palatului! Celebrul showman și cântăreț Horia Brenciu va avea concerte retrospective, la Sala Palatului din București, pe 22, 23 si 24 noiembrie 2024.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți oameni de divertisment din România, va avea trei concerte aniversare, alături de HB Orchestra Big Band, pe 22, 23 si 24 noiembrie 2024 la Sala Palatului din Bucuresti. Acesta este anul care marchează trei decenii de la prima apariție la televiziune a showman-ului Horia Brenciu, la emisiunea „Robingo”, primul quiz show din Romania, moment care a coincis cu apariția celebrului entertainer în viețile românilor. Horia Brenciu va petrece această aniversare alături de publicul care îl adoră, printr-o serie de trei concerte, la finalul lunii noiembrie. Concertele retrospective se vor desfășura sub semnul „My Way”, titlul unei piese pe care o cunoaște toată lumea, dar și drumul pe care l-a parcurs Horia Brenciu în divertismentul din România. Totodată, „My Way” este povestea trecerii inconfundabilului artist de la emisiuni de televiziune la cariera de cântăreț, de la concerte la musicaluri, de la cântări în cluburi la concerte desfășurate la Sala Palatului.
La seria de concerte retrospective de pe pe 22, 23 si 24 noiembrie, îndrăgitul interpret va fi însoțit pe scena Sălii Palatului de HB Orchestra Big Band pentru a cânta cele mai iubite piese din repertoriul unui artist care a intrat în conștiința publicului prin zeci de emisiuni si de show-uri, concerte, proiecte de televiziune, musicaluri etc.
Biletele sunt disponibile pe Iabilet.

Organizator: KiMaRo Entertainment, o divizie a Media Group Services International SRL.
Partener media: Magic FM.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa [email protected]