Bilete Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra - 8 nov '22, ora 20:00 - Sala Palatului

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

Sala Palatului, București

marți, 8 noiembrie '22, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Turneul de rămas bun al lui Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra ajunge și la Sala Palatului din București

În urma unor decenii în care a susținut concerte în fața unor mulțimi în delir, în orașe din toate colțurile lumii și după ce muzica lui a contribuit la succesul răsunător al unor filme precum „Black Cat - White Cat”, „Underground”, „Life is a Miracle”, „Promise Me This”, „On The Milky Road”, Emir Kusturica a pornit în ultimul său turneu din carieră.

Disociați de orice înseamnă mainstream în lumea showbizului, Emir Kusturica și The No Smoking Orchestra sunt un fenomen semnificativ al mișcării anti-globaliste și un paradox unic al mediului din care au izvorât. Sunt mai faimoși și mai recunoscuți pe scena internațională decât în ​​țara lor.

Succesul l-au cunoscut mai ales datorită amestecului inedit de muzică balcanică, țigănească și rock, dar și faptului că No Smoking Orchestra are o imagine și un sunet care nu ține de o singură patrie. Muzica și concertele lor nu determină publicul să caute originile muzicii respective prin educație și cunoaștere, ci mai degrabă să-și recunoască propriile inimi, suflete și sentimente uitate, prin experiența unui sunet răsunător.

Muzica lor este un „mix exploziv de sunete de tip nitroglicerină” care face imposibil pentru oricine să rămână pe scaunul său... indiferent unde ar fi locul respectiv: la Paris, Buenos Aires, Tokyo, New York, Kiev, Reykjavik, Sidney, Tel Aviv, Montreal, São Paulo, Viena, Moscova, Ciudad Mexico, Berlin, Madrid sau Bruxelles.

Emir Kusturica și The No Smoking Orchestra sunt nomazi înnăscuți, purtători de bucurie și simboluri ale libertății, care este trăsătura intrinsecă a oricărui nomad. Libertatea este puterea care le permite să se simtă ca acasă pe orice scenă. În cadrul psihoterapiei lor (la urma urmei, de ce să nu se refere la lucruri pe nume) ei arată imediat imaginea libertății absolute pe care o au la dispoziție, ceva la care oamenii tânjesc. În consecință, nu e de mirare că cele unsprezece persoane agitate, nereținute, vesele și fericite de pe scenă inspiră nevoia de identificare.

După orașe precum Buenos Aires, Ciudad de México sau San Sebastian, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra ajung pentru ultima oară și la București, la Sala Palatului, pe 8 noiembrie. Mai apoi ei vor continua turneul, pentru a susține concerte similare și în Barcelona și Paris. 

La finalul anului 2022, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra se vor despărți după ce împreună au scris istorie. Vor rămâne în istorie, dar și în inimile și amintirile celor care au avut ocazia să-i vadă live.

Copiii pana la 6 ani inclusiv au acces gratuit la eveniment, insa fara loc pe scaun.

Copiii de peste 7 ani au nevoie de bilet pentru acces la eveniment.

Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]