Bilete Aurelian Temisan - De dragoste - 17 feb, ora 19:30 - Sala Palatului

Aurelian Temisan - De dragoste

Sala Palatului, București

sâmbătă, 17 februarie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Așa cum susține și Aurelian, dragostea se poate regăsi într-o plenitudine de forme, trebuie doar să deschidem ochii și să simțim, în fiecare și orice zi, nu doar în momente de sărbătoare: "Dragostea are nevoie de unitate. Iar dragostea este transmisă cel mai ușor prin muzică. Având în vedere că spectacolul din februarie de anul trecut a fost un real succes, aștept cu nerăbdare spectacolul din februarie 2024 ca să ne putem strânge mai mulți și să putem cânta dragostea în toate formele ei! Un buchet de melodii românești, iubite de toată lumea, melodii ale ultimilor 50 de ani, vor fi adunate într-un concert plin de energie, vibrații înalte și căldură. Promit, eu care nu promit niciodată, să nu mai stăm încă un an până repetăm, iar, experiența!"
Aurelian Temișan este artistul care trezește în prezent, prin muzica lui și prin melodiile reorchestrate, amintiri din trecut, creionând dorințe pentru viitor.

Concertul „… de dragoste”, de pe 17 februarie, de la Sala Palatului, ora 19:30, este cel de-al doilea spectacol muzical special, cu același nume, pe cât de grandios prin numărul oamenilor de pe scenă, pe atât de intim și cald în relația cu voi, cei din sală.

Acompaniamentul orchestral de cea mai înaltă calitate poartă semnătura Orchestrei Simfonice București și Cardinal Show Orchestra. Peste 50 de muzicieni profesioniști, conduși magistral de dirijorul Andrei Tudor, vor cânta alături de Aurelian Temișan cele mai frumoase melodii de dragoste în limba română.

Vom cânta, vom fredona și vom dansa din dragoste, pentru dragoste, despre dragoste!


Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa [email protected].